Skip to main content

Taxify roste s Google Mapami

By 29 listopadu, 201712 března, 2019Blog, Mapy, Spokojení zákazníci
9-2017-09-15-Taxify_Google_Maps

Věděli jste, že služba Taxify, platforma pro objednávání jízd založená v roce 2013, roste s Google Maps Premium Plan od úplného začátku? Dnes je aplikace Taxify, která je založená na Google Mapách, používána více než 2,5 milionem zákazníků a je dostupná v 18 zemích (30 městech).

V Taxify vytvořili mobilní aplikaci pro snadné a rychlé objednávání jízd. Toto řešení je spojeno s backend službami, které využívají následující Google Maps API:

  • Geocoding API je používáno k transformaci zeměpisných souřadnic na adresy (aplikace umí přesně určit nástupní místo, i když neznáte přesnou adresu)
  • Places API k nalezení bodů zájmu (díky této službě zákazník nemusí znát adresu cílové lokace, ale pouze její název)
  • Directions APIDistance Matrix API slouží k nalezení ideální trasy a k určení odhadovaného času příjezdu (zákazník nemusí zbytečně čekat na ulici).

Společnost Taxify se rozhodla postavit aplikaci nad službami Google Map kvůli dobře navrženým a snadno použitelným API. Dalším důležitým faktorem při výběru mapové platformy byla vysoká spolehlivost a dostupnost.

Sledujte svou jízdu v prostředí Google Maps

Jak to funguje? Na mapě vidíte dostupné řidiče a po výběru toho nejvhodnějšího můžete sledovat jeho polohu v reálném čase a také jeho odhadovaný čas příjezdu.

Zajímá vás, jak by Google Mapy mohli pomoci vaší společnosti? Kontaktujte nás.

Taxify on Google_Maps

Mohlo by vás také zajímat:

HLEDÁTE NÁSTROJ PRO ANALÝZU PROSTOROVÝCH DAT? VYZKOUŠEJTE GEOMARKETING
GLOBEMA SE ZAŘADILA MEZI VYSOCE CENĚNÉ PARTNERY GOOGLU