Skip to main content

ShopCamp 2019: Potkejme se na workshopu o mapových službách

By 11 června, 201912 června, 2019Blog, Mapy
shopcamp-cover

Rádi bychom Vás pozvali na náš workshop Jak na mapové služby? Atraktivní mapa na webu krok za krokem, který bude součástí programu již šestého ročníku konference ShopCamp. Komunitní e-commerce konference proběhne 13. září 2019 v Praze v prostorách ČVUT. Akce je určena primárně pro majitele a zaměstnance e-shopů, kteří mají jedinečnou možnost se zúčastnit akce zcela zdarma. Pro více než 600 účastníků je připraveno 12 přednášek a 8 workshopů, včetně našeho. Na náš workshop bude omezený počet míst a pro přihlášení je nutná registrace na konferenci, která již probíhá. Výběr workshopů proběhne během srpna.

Registrace na konferenci ShopCamp 2019

O čem náš workshop bude?

Kde a jak správně implementovat mapové služby, aby byl výsledek co nejlepší? Pojďte s námi nahlédnout do světa Google mapových služeb. Ukážeme Vám, jak zacházet s novou konzolí Google Maps Platform a jak vložit na Váš web jednoduchou i pokročilou mapu. Také Vám ukážeme, jak můžete do svého checkout procesu implementovat našeptávač (Places Autocomplete) abyste urychlili odbavení Vašich zákazníků. Přijďte se dozvědět něco víc o mapových službách Google.

Kdo workshop povede?

Karolína a Adam jsou součástí Google týmu ve společnosti Globema, která je prémiovým partnerem společnosti Google v oblasti mapových služeb. Karolína působí jako GIS Specialista a o službách, které poskytují Google Mapy, má hodnotné technické vědomosti. Adam se jako Business Development Consultant věnuje zákazníkům a pomáhá s využitím Google Map rozvíjet jejich podnikání.

adam-karolina-shop-camp

Hlasujte o programu a podpořte i naši přednášku

Program konference ShopCamp tvoří z poloviny sami účastnící. Hlasují o přednáškách, které chtějí slyšet. Jelikož jsme se přihlásili i s přednáškou, máte možnost nás podpořit a dozvědět se o mapových službách ještě více. O programu se hlasuje od 22. července do 4. srpna.

Těšíme se na vás na ShopCampu!

Pokud Vás zajímá, jak využít mapové služby v oblasti e-commerce, rádi Vám poradíme již nyní.