Skip to main content

Business Location Services – spravujte svoji firmu na Googlu

By 15 září, 201910 března, 2020Blog
business-location-service

Správná správa údajů o poloze společnosti znamená vyšší pozici v Google vyhledávání a tím vyšší zisk. Možná nemáte čas postarat se o aktualizaci informací o různých pobočkách a spravovat recenze zákazníků. V tom případě Vás služba Business Location Services zachrání! Tuto službu poskytujeme ve spolupráci s rakouskou společností g-Xperts, která je stejně jako Globema již mnoho let partnerem Googlu.

Co přesně je služba Business Location Services?

Přesná data umožňují zákazníkům najít polohu Vaší firmy a otevírací dobu. Business Location Services (BLS) je komplexní služba pro správu lokalizačních dat. Je navržena pro obchodní řetězce, finanční instituce, pošty a další společnosti, které jsou umístěny na různých adresách. Aktuální informace v Googlu znamenají pro všechny tyto společnosti více klientů.

Jak to funguje?

Mít aktuální data v interním systému znamená automaticky aktualizované informace na Googlu. Je to konstantní proces aktualizace namísto příležitostného importu dat. Rozhraní API, které používáme k odesílání dat prostřednictvím naší platformy pro lokalizační služby, funguje právě tímto způsobem. Naši odborníci se starají o kvalitu údajů o poloze, čištění dat a obohacení dat pro zlepšení SEO.

Spravujte pověst společnosti

Hodnocení zákazníků je cennou zpětnou vazbou. Je důležité jim pravidelně odpovídat. Je to perfektní příležitost k posílení vztahů se zákazníky. Náš panel s recenzemi zahrnuje zobrazení dat ze všech Vaši míst. Váš tým může prostřednictvím panelu jednoduše odpovídat na recenze zákazníků. Hodnocení lze filtrovat podle různých kritérií a lze je stáhnout pro hlubší analýzu.

Odstraňte duplicitní a neplatné záznamy

Chyby v popisu lokalizace a neplatná poštovní směrovací čísla nebo telefonní čísla jsou velkým problémem především pro velké společnosti. Zhoršují pozici v žebříčku a poškozují SEO. Business Location Services pomáhá tato data vylepšovat a aktualizovat je v Google Mapách. Zastaralé, neplatné nebo duplicitní záznamy jsou průběžně sledovány a odstraňovány odborníky na základě různých vyhledávacích kritérií.

Proč za to Business Location Services stojí?

Stojí za to, protože Vám ušetří čas. Službu Google My Business již nemusíte spravovat sami. Díky BLS můžete využít naše znalosti, angažovanost a partnerství se společností Google. Odborníci BLS spravují desítky tisíc míst po celém světě. Naučili jsme se všechny triky a známe všechny rady – od prvního záznamu, přes kategorizaci až po přepisování záznamů na Googlu.