Skip to main content

Nové nástroje pro přizpůsobení Google Map v cloudu – příručka pro vývojáře a uživatele

By 31 srpna, 202010 února, 2022Blog
stylmap

Každá mapa je užitečná, ale je ještě lepší ji upravit podle vlastních potřeb. Můžete například přidat vrstvy dalších informací pomocí jiného stylu a zajímavých míst. Nyní je to ještě jednodušší než kdy dříve. V poslední beta verzi představil Google nové nástroje podporující přizpůsobení map v Google Cloud Platform.

Díky novým nástrojům můžete vytvářet personalizované mapy snadněji než kdykoli předtím. Nástroje vám poskytnou větší kontrolu nad vaší mapou, velkou flexibilitu a úsporu času. Jejich aktualizace trvají jen několik minut.

Sdílíme našeho průvodce představujícího nové funkce a způsoby, jak nástroj používat. Je určen zejména pro vývojáře a uživatele služeb Google Maps Platform. Doporučujeme vám si ho prohlédnout!

Stáhněte si bezplatného průvodce v angličtině.

    Vaše jméno

    Email, na který odešleme odkaz ke stažení

    Správcem vašich osobních údajů je Globema CS s.r.o. se sídlem v Praze. Máte právo na přístup ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu, právo omezit jejich zpracování, právo na výmaz údajů a přenositelnost údajů, jakož i právo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů. Podrobné informace o zpracování vašich osobních údajů jsou uvedeny v Zásadách ochrany osobních údajů.