Skip to main content

Naše barevné ocenění od společnosti Google. Seznamte se s našimi mapovými řešeními

By 11 prosince, 202018 prosince, 2020Blog
location-based-services-google

Na začátku tohoto roku byla Globema uznána v programu Google Cloud Partner Specialization. Získali jsme specializaci Location-Based Services. Být součástí programu Google Cloud Partner Specialization je důkazem naší kompetence ve vývoji a poskytování specializovaných řešení. Tímto oceněním společnost Google ocenila naše technické znalosti a úspěch v poskytování služeb založených na poloze.

S uznáním v programu Google Cloud Partner Specialization přichází i soška, kterou jsme obdrželi na začátku listopadu. Každé ocenění, které získáme, nás velmi těší, ale toto je určitě to nejbarevnější, jaké v našem portfoliu máme!

Které aplikace Globemy používají technologie Google?

Seznamte se s našimi produkty, které používají mapové komponenty. Jak vidíte, nespíme na vavřínech. Stále vytváříme nová řešení – dvě z nich vznikla letos. Zjistěte, jak mohou podpořit vaše podnikání!

  • GeoTask Planner cloudová API služba, která pomáhá optimalizovat a plánovat úkoly a trasy.
  • GeoTask Planner Portal – služba pro automatizované plánování úkolů a tras, ke které lze přistupovat z prohlížeče. Používání je velmi snadné: stačí načíst soubor z aplikace Excel s informacemi o úkolech a zaměstnancích a portál GeoTask Planner automaticky naplánuje trasy a rozdělí úkoly mezi vaše zaměstnance v terénu.
  • GeoTask – systém pro řízení práce v terénu, který optimalizuje distribuci a plánování úkolů a sleduje průběh prací v terénu v reálném čase.
  • GeoTraxx – aplikace pro plánování optimálních tras přizpůsobených různým obchodním modelům. GeoTraxx výrazně snižuje náklady na dopravu.

Více než jen nabídka

Úspěch ve vývoji řešení založených na Google Cloud nestačí k získání specializace Location-Based Services. Potřebujeme mít alespoň dva certifikáty Professional Cloud Architect a alespoň čtyři certifikáty Google Maps Platform Developer. Globema tyto požadavky splňuje a naše nové produkty jsou více než obohacením naší nabídky. Jsou také výsledkem našich rozvíjejících se kompetencí v technologii Google Cloud.

Zjistěte více

Pokud uvažujete o použití Google Cloud řešení nebo služeb, jako jsou produkty Maps API, neváhejte nás kontaktovat! Připomeňte si důvody pro spolupráci s Google Premier Partner ?