Skip to main content

Řešení platformy Google Maps pro obchod: Store Locator Plus a Checkout

By 11 prosince, 202017 prosince, 2020Blog

Platforma Google Maps poskytuje funkce, které pomáhají firmám řídit konverzi jejich online vyhledávání do offline prodejů a zlepšovat zákaznické zkušenosti. Umožňují zákazníkům prozkoumat produkty online a vybrat si nejbližší obchod k vyzvednutí a zjednodušují proces placení. Google vytvořil Průvodce osvědčenými postupy: řešení platformy Google Maps pro maloobchod, který představuje Store Locator Plus a Checkout.

Store Locator Plus: umožní zákazníkům najít a navigovat se do vašeho obchodu

Store Locator Plus je optimální kombinace API k vytvoření služby, která vašim zákazníkům pomůže najít vaše obchody nebo restaurace v jejich nejbližším místě. Níže uvedená grafika ukazuje základní prvky pro vylepšenou implementaci vyhledávače obchodů:

Checkout: Pomozte svým zákazníkům urychlit proces platby pomocí prediktivního zadávání adres

Online nakupování a objednávání je nyní nedílnou součástí našeho života. Zákazníci očekávají bezstarostný proces odbavení, ať už si zakoupí službu doručení ve stejný den, rezervují taxi nebo si objednají večeři. Zadání adresy pro fakturaci a přepravu, zejména na mobilních zařízeních, však zůstává oblastí, která může být časově náročná a obtěžující. Řešení Checkout poskytuje rychlé a prediktivní zadávání adres a skládá se z prvků zobrazených na obrázku níže:

Rádi vám pomůžeme s výběrem a implementací kteréhokoli z řešení platformy Google Maps Platform!