Skip to main content

Google Cloud Partner Expertise – uznání odborných znalostí Globemy!

By 18 června, 202123 června, 2021Blog, Spokojení zákazníci

S hrdostí oznamujeme, že společnost Globema získala Partner Expertise, další uznání Google Cloud. Zjistěte více o tomto uznání, jeho požadavcích a co to znamená pro vaše podnikání!

O uznání Partner Expertise

Uznání Partner Expertise je důkazem našich dovedností při vytváření vlastních řešení s využitím Google Maps Platform. Toto uznání také dokazuje naše zkušenosti s poskytováním služeb různým průmyslovým odvětvím.

Partner Expertise je součástí „Rozlišovacího systému“ navrženého společností Google pro partnery, kteří neustále rostou a poskytují služby nejvyšší kvality. Cesta začíná:

  • získáním certifikátů Google Maps/Cloud Platform
  • vytvářením případových studií o úspěších zákazníků

A končí hlavní oborovou specializací. Globema se specializuje na služby založené na poloze – Location-Based Services Specialization. Tato specializace se uděluje partnerům společnosti Google, kteří vytvářejí a spravují aplikace založené na platformě Google Maps Platform a Google Cloud Platform, a to jak na webu, tak v mobilních prostředích.

Jak jsme se stali odborníky?

Abychom získali partnerskou odbornost, museli jsme splnit dva požadavky. První bylo mít alespoň dva Google certifikáty. To bylo velmi jednoduché, protože jsme dosud obdrželi 45 (!) certifikátů v oblasti prodeje a architektury Google Maps, stejně jako vytváření řešení a zajištění bezpečnosti Google Cloud Platform. Druhou podmínkou bylo poskytnout alespoň jednu případovou studii ověřenou společností Google. Dosud jsme sepsali pět úspěšných příběhů našich zákazníků v oblasti využívání služeb Google.

  1. Kde spolehlivě natankovat CNG? V innogy Vám poradí díky Google Maps API
  2. Vizualizace pokrytí vysokorychlostním internetem od Fiber Network Services nyní nad Google Mapami
  3. Europ Assistance: Asistenční služby kdekoliv a kdykoliv i díky Google Maps Platform
  4. Jak Rohlik.cz používá Google Mapy pro zkvalitnění rozvozu potravin?
  5. Jak Google Mapy usnadňují výběr dovolené s NaCesty.cz?

S ohledem na naše úspěchy nám společnost Google poskytla odborné uznání Partner Expertise a uznala nás jako odborníky v oblasti:

Energie & služby

Finanční služby

Maloobchod a velkoobchod

 

Malé a střední firmy

Dodavatelský řetězec a logistika

Využijte naše zkušenosti

Pro naše zákazníky je Google Cloud Partner Expertise dalším důkazem oborových znalostí Globemy. Můžete si být jisti, že se o všechny aspekty vašeho podnikání postaráme s patřičným porozuměním. Kontaktujte nás a promluvte si o používání Google Cloud nebo Google Maps ve vašem podniku!