Skip to main content

Získali jsme status Google Cloud Premier Partner po sedmé!

By 10 března, 2022Blog, Google Cloud, Mapy
globema-google-cloud-premier-partner

Před nedávnem jsme s Vámi sdíleli novinku o tom, že jsme získali specializaci Location-Based Services po druhé za dobu našeho partnerství se společností Google. Ovšem, máme další dobré zprávy – Google nám již po sedmé udělil status Google Cloud Premier Partner! Tento status si udržujeme od roku 2015 a je to nejvyšší status, který může partner společnosti Google získat.

Google Cloud Premier Status jsme získali v produktové oblasti Google Cloud Platform a Google Maps Platform. Stát se Premier Partnerem je zdrojem velké radosti, ale také odpovědnosti. Google neustále vyžaduje prokazování našich schopností a to, že je naší prioritou poskytovat zákazníkům tu nejvyšší kvalitu služeb a řešení.

google-cloud-partner-badge

Co znamená získat status Premier Partner?

location experts

Náš tým má široké znalosti v oblasti licencování služeb Google Maps a pomůže Vám vybrat tu nejlepší produktovou kategorii pro Vaše podnikání. S našimi výjimečnými technickými schopnostmi Vás podpoříme při implementaci služeb a vývoji aplikací založených na službách Google Maps & Cloud.

success

Pomůžeme s využitím možností nabízených službami Google Maps na maximum a s výběrem produktů, které nejlépe vyhovují právě Vám.

updates

Jsme obvykle první, kteří dostanou novinky spojené se službami Google, proto i naši zákazníci jsou informovaní mezi prvními.

ranking

Nepřetržitě se učíme a vylepšujeme tak naše schopnosti a vědomosti týkající se služeb Google, čímž garantujeme kvalitní služby spojené s produkty Google Maps & Cloud.

Podmínky, které jsme museli splnit pro získání statusu Premier Partner

  • Dosažení obchodních cílů nastavených společností Google
  • Prezentace nejméně třech případových studií – více informací v sekci Případové studie.
  • Získání a pravidelné obnovování 20 certifikátů Google Maps v oblasti technických a obchodních znalostí, 10 profesionálních certifikátů Google Cloud a 1 specializace (získali jsme specializaci Location-Based Services)

Jaké výhody získávají naší zákazníci?

Status Premier Partner ubezpečuje naše stávající i budoucí zákazníky o tom, že Globema je významným partnerem společnosti Google. Jedna z našich nejdůležitějších úloh jako Premier Partnera je vést zákazníky tak, aby implementované změny přinesly úspěch v jejich podnikání.

Podpoříme Vás v každé fázi implementace – zjistěte více o důvodech ke spolupráci s Google Maps partnerem!

Získejte pomoc od zkušeného Google Cloud Premier Partnera

Zjistěte jak mohou služby Google pomoci Vašemu podnikání. Odlište se od konkurence a implementujte do Vašich aplikací a webových stránek prvky produktové skupiny Google Maps – my Vám s tím pomůžeme! Kontaktujte nás!