Skip to main content

Získali jsme expertízu Google Cloud v dalších dvou oblastech: Státní správa a automobilový průmysl

By 28 prosince, 202217 února, 2023Blog, Mapy
Google Cloud Expertise dej na to

Letos se naše kolekce Google Cloud Expertise rozrostla o další oblasti. První oblastí je státní správa a tato expertíza je výhradně pro partnery, kteří prokázali úspěch zákazníka ve veřejném sektoru. Druhou oblastí je automobilový průmysl a to potvrzuje, že jsme kontinuálně podporovali výrobce automobilů. Celkem má teď Globema Google Cloud Expertise v 8 oblastech!

Společnost Google uděluje svým partnerům Specializace a Expertízy, aby vyzdvihla ty společnosti, které…

  • mají zavedenou praxi v oblasti služeb Google Cloud, prokázaný úspěch u zákazníků a jsou prověřeny auditorem třetí strany,
  • prokázali odbornost a úspěch u zákazníků v konkrétním odvětví, řešení nebo produktu.

Specializace jsou technická označení nejvyšší úrovně, která může partner získat. Společnost Google udržuje přísný proces pro partnery, kteří je chtějí získat. Od roku 2020 máme specializaci Služby založené na poloze, což je důkazem našich úspěchů při vytváření řešení a poskytování služeb založených na poloze.

Google partner logo

Google Expertise odlišuje partnery, kteří vykazují dovednosti a zkušenosti v konkrétních odvětvích a produktech Google. V současné době máme Google Expertise v následujících oblastech:

Odvětví:

Automobilový průmysl

Energetický průmysl

finanční služby

Finanční služby

Maloobchod a velkoobchod

Malé a středné podniky

Doprava a logistika

Státní správa

Produkty:

Google Maps Platform

Pro získání naší nové Expertízy v státní správě jsme vytvořili případovou studii, která představuje úspěšný příběh našeho klienta, společnosti Centrum e-Zdrowia (Centrum elektronického zdravotnictví). CeZ je polská státní rozpočtová společnost. Podpořili jsme ji pomocí Google Map Platform během pandemie Covid. CeZ použila Mapy k vytvoření služby prezentující přehledné informace o testovacích místech Covid.

Přečtěte si případovou studii Centrum e-Zdrowia

Google nám udělil Expertízu pro odvětví automotive, když jsme prezentovali případovou studii QADRA PLUS. QADRA PLUS, slovenská společnost nabízející GPS monitoring, je naším klientem od roku 2017. Společnosti QADRA poskytujeme služby Google Maps Platform pro její monitorovací systém GPS/GPRS pro osobní a nákladní vozidla a vozidla veřejné dopravy.

Přečtěte si případovou studii QADRA PLUS

Využijte příležitosti, které vám nabízí zkušený Google Cloud partner

Chcete se dozvědět, jak mohou služby Google Maps Platform zlepšit vaše obchodní procesy? Potřebujete pomoci s implementací licencí nebo vytvořením aplikace s Mapami Google? Neváhejte nás kontaktovat!