Skip to main content

Google vytvořil předpřipravená řešení a průvodce pro zlepšení vývoje map

By 9 března, 20236 listopadu, 2023Blog, Google Cloud
google-uvod

Přinášíme novinky od Googlu! Díky poslední aktualizaci platformy Google Maps Platform a cloudové konzoli můžete vytvářet svá mapová řešení ještě rychleji. Společnost Google připravila předpřipravená, optimalizovaná řešení, která můžete okamžitě použít na svých webových stránkách a v aplikacích. Navíc máte přístup k personalizovanému průvodci implementací krok za krokem, který vám pomůže vybrat správné API pro váš projekt.

Využijte předpřipravená řešení ve svůj prospěch

Pokud teprve začínáte objevovat platformu Google Map a zajímají vás oblíbená mapová řešení, můžete si je nyní rychle vyzkoušet. Není třeba zadávat žádné platební údaje. Prozkoumejte knihovnu řešení Google a vyberte si řešení. Poté jej můžete upravit a přizpůsobit potřebám své firmy. Pokud se rozhodnete jej implementovat na své webové stránky nebo do aplikace, stačí dokončit přihlášení do cloudové konzole a exportovat hotový kód do své aplikace.

ilustrace-01

Vytvořte své řešení podle návodů Googlu

Určit, jak vytvořit nebo vylepšit již existující řešení, může časově náročné. Proto Google přidal asistovanou pomoc a snadno pochopitelného průvodce implementací. Na základě vašich informací a potřeb poskytuje doporučení, která se přizpůsobí tomu, v jaké fázi vývojového cyklu se nacházíte. Už se nemusíte prohrabávat dokumentací, abyste zjistili, která API jsou pro vaše projekty nejlepší 😊

Zde je příklad předpřipraveného řešení pro nemovitosti!

Příkladem předpřipraveného řešení v knihovně řešení Google je vyhledávání okolí. Pomocí něj můžete svým klientům poskytovat informace o okolí svých míst, např. hotelů nebo nemovitostí. Můžete jej například použít tak, aby hosté, kteří plánují pobyt ve vašem hotelu mohli rychle zjistit zajímavá místa a zajímavosti v okolí. Editor řešení vás provede přidáváním a úpravou dalších zajímavostí. Po dokončení získáte kód pro přidání tohoto řešení do svých map.

ilustrace-nemovitosti

A pokud jste zkušenějšími uživateli platformy Google Map, můžete si mapy dále přizpůsobit pomocí nových doporučení v konzoli Cloud. Doporučovací engine poskytuje všechny podstatné informace, které potřebujete k sestavení a přidání podrobností o místě. Nabízí příklad, dokumentaci a informace o API, které potřebujete k aktivaci dané funkce (v tomto případě Places API).

To jsou všechny dnešní novinky. Doporučujeme vám vyzkoušet řešení Google Map. A pokud budete mít jakékoli dotazy nebo pochybnosti, neváhejte nás kontaktovat – rádi vám pomůžeme! 😊

Zdroj: https://cloud.google.com/blog/products/maps-platform/build-faster-new-optimized-solutions-and-step-step-guidance