Skip to main content

Již osmý rok po sobě jsme obnovili status Google Cloud Premier Partner!

By 26 září, 20233 října, 2023Blog, Google Cloud
google-cloud-premier-partner

S potěšením oznamujeme, že jsme opět získali prestižní status Google Cloud Premier Partner, a to již osmým rokem po sobě. Tento úspěch odráží naše odhodlání poskytovat výjimečné produkty a služby platformy Google Maps. Od roku 2015 hrdě držíme toto nejvyšší ocenění mezi partnery společnosti Google, což dokazuje naše odborné znalosti a oddanost našim klientům.

Společnost Google letos představila změny ve svém programu Partner Advantage program. Podmínky, které jsme museli splnit, abychom si udrželi svůj status, se mírně změnily. Jedno je jisté – požadavky na Premier Partnera zůstávají velmi vysoké.

google-cloud-logo

Co pro vás znamená náš titul Premier Partner?

  • Náš tým prokázal rozsáhlé znalosti o mapách Google a licencování cloudu. Jsme vybaveni tak, abychom vám pomohli vybrat produkty a služby, které dokonale odpovídají potřebám vaší společnosti.
  • Google ověřil naše technické dovednosti, což zaručuje, že můžeme poskytovat účinnou podporu pro projekty vaší společnosti zahrnující Google Maps a Cloud. Ať už potřebujete pomoc s implementací nebo vývojem aplikací, máme pro vás řešení.
  • Jako důvěryhodní spolupracovníci týmu Google jsme v čele aktualizací produktů a služeb. Díky tomu můžeme naše klienty informovat a rychle implementovat vylepšení, čímž zajišťujeme, že budete moci využívat nejnovější nabídky společnosti Google.
  • S Globemou jako partnerem si můžete být jisti, že plně využíváte možností produktů Google. Jsme odhodláni udržovat nejvyšší standardy kvality mapových a cloudových služeb a neustále zvyšovat své kompetence v těchto kritických oblastech.
Víte, proč se vyplatí spolupracovat s Google Partnerem?

Co jsme udělali pro to, abychom si udrželi status Google Cloud Premier Partner další rok?

Překročili jsme požadovaný objem prodeje
Získali jsme osm nových zákazníků, čímž jsme překročili minimální požadavek tří
Náš tým získal specifické certifikáty a pověření společnosti Google
Zveřejnili jsme sedm příběhů úspěšných zákazníků, čímž jsme překročili minimální počet pěti

Přečtěte si naši případovou studii Centra e-Zdrowia

Přečtěte si případovou studii innogy

Přečtěte si případovou studii QADRA PLUS

Využijte našich zkušeností

Chcete využít potenciál služeb Google k vylepšení svého podnikání? Ať už potřebujete pomoc s licencováním, vývojem aplikací nebo jinými činnostmi souvisejícími se službami Google, Globema je zde, aby vám pomohla na vaší cestě. Obraťte se na nás ještě dnes!